Vektreduksjon garantibetingelser

Vektreduksjon fase en:

Ved bruk av våre pakkeløsninger vil vektreduksjonen komme ganske umiddelbart. De første dagene mister man litt væske som alene gir vektreduksjon og reduserer blodtrykk.

Årsaken til umiddelbart vekttap kommer ikke av dehydrering. Det er karbohydratene som binder vann som forlater muskulaturen og tar med seg vann ut av kroppen og vekten reduseres som følge av det.

Enkelt forklart; Når karbohydratene går ut av muskler og fettvev, tar det med seg vann og fett, så vektreduksjon er en direkte fysiologisk funksjon av endret matinntak. Dette varierer fra 1-4 kg de første dagene. Derfor er man garantert en vektreduksjon.

Vektreduksjon fase to

Etter den initiale fasen på noen dager går kroppen raskt over i en fettforbrenningsfase. Kaloriinnholdet i kostplanene til Din Helsemat er så lav at kroppen ikke kan opprettholde sin vekt, men må hente energien fra fettlagrene. Den mest effektive metoden for å sette kroppen i fettforbrenningsmodus er å redusere karbohydratene og følge en Keto diett eller et kosthold med svært lavt innhold av karbohydrater.

Smaker og bruk

Smaken er som baken sies det. Vi jobber etter beste evne med å redusere karbohydrater til det absolutt minste slik at alle våre retter er Keto godkjente. Uten stivelse og karbohydratrike råvarer

Manglende vektreduksjon

Dersom man ikke oppnår vektreduksjon er det ganske enkelt fordi man høyst sannsynlig spiser totalt mer, eller andre ting i tillegg til det som står i menyplane som gir et overskudd av kalorier.

En feil vi har sett og mange spør om; er bruken av pålegg. Ukritisk bruk av pålegg (og mengde av det) på brød/ knekkebrød og smørbrødkjeks vil normalt føre til at de ekstra kalorier man inntar faktisk sørger for at du kommer i energibalanse. Da stopper vektreduksjonen opp. Et moderat og forsiktig bruk av pålegg fungerer meget bra. Som for eksempel 2 skiver skinke på en brødskive, eller en skive ost. Osv.

Medisinbruk

Bruker du medisiner, er vår klare anbefaling at du konsultere lege før oppstart av våre dietter.

Opphoping av vann i kroppen pga. bruk av medisiner som hormonpreparater og kortisonprodukter kan gi ødem (vannansamlinger). Detter kan oppleves som manglende vektreduksjon, og kan i noen tilfeller forveksles med at kroppen ikke mister fett. I realiteten reduseres fett, men sammenlignet med væskeansamlingene i kroppen som kan endre seg 1-2 kg på en dag, forstyrres bildet av vekt og fettreduksjon. Noen sykdommer kan påvirker kroppens energiomsetning. Er du kjent med at du har en slik diagnose skal du ikke starte med våre dietter før etter konsultasjon og i samråd med Lege.

Vårt gjensidige tillitsforhold

Vi har ingen mulighet til å kontrollere hva den enkelte gjør, eller hvilke medisinske forhold som kan foreligge, så tilbudet og garantien er et gjensidig tillitsforhold.

All klinisk kunnskap som er lagt til grunn for effekten og garantien i diettene og pakkeløsningene som leveres, er med bakgrunn i at et kaloriinntak som er under det kroppen behøver, dersom det følges vil garantert gi vektreduksjon.

Tilbake