Fraktalternativ:

Dinhelsemat.no tilbyr kun Ekspress hjem på dør som eneste fraktmåte. Dette ivaretar matsikkerheten. Fraktmetoden velges i kassen ved betaling.

Vårt Nye alternativ er Pick Up point hvor vi legger til rette for at du skal kunne hente varene selv hos oss. Dette forventes klart fra og med Nyttår. Følg med på vårt nyhetsbrev om saken.

Spørsmål utenom dette må du ikke nøle med å sende e-post til kundeservice.

OBS: Vi sender dessverre ikke pakker til Svalbard eller Jan Mayen, kun i fastlands Norge.

Våre leveringstider:

Mandag – Torsdag
Fredag – Ingen sendinger *
Lørdag og søndag – Ingen sendinger *


MRK*:
 Vi sender ikke varer på fredager da Bring / Posten ikke har utlevering (dagen etter) av Ekspress forsendelser lørdag og søndager.

Vårt leveringsalternativ

  1. Ekspress over natten – Forutsetter at varen er på lager

    Med Express levering er forsendelsen fremme hos deg dagen etter varene faktisk sendes. I storbyer og større tettsteder leveres varene innen klokken 09.00 dagen etter, i mindre utstrakte steder innen klokken 16.00.
    Det er viktig å merke seg at leveringshastigheten gjelder fra faktisk sendetidspunkt for varene. Ikke når du legger ordren. Av forskjellige årsaker kan det være noe behandlingstid på ordrene før ordren sendes. Følg med på sporingen og SMS varsel vi sender når varene er på vei til deg.
  1. Pick-up-point

Vi tilbyr dessverre ikke for tiden muligheten til å hente på pick up point. NB! Husk at du må få en SMS eller mail som sier at pakken er klar for henting før du ankommer.

 

3. Pakkesporing

Når varene er klargjort for forsendelse fra vårt lager, sender vi en leveringsbekreftelse pr e-post til adressen du har oppgitt. Leveringsbekreftelsen sendes før transportøren henter varene hos oss, derfor kan det ta noen timer før pakken kan spores. For å spore forsendelsen din, kan du bruke pakkesporing direkte fra “Min side” slik at du slipper å kontakte oss for å finne ut hvor pakken er.

Du har rett til å heve kjøpet dersom vi ikke kan levere pakken innen avtalt tid.

For spørsmål angående sporing eller levering anbefaler vi dere å sjekke sporingslenke eller henvende dere til bring.no, som sender pakkene. Vi takker for tillitten og håper bestillingene kommer raskt frem! Bring Pakkesporing: www.bring.no

Viktig mottaksinformasjon

Rett etter mottakelse må du pakke ut måltidene å legge dem i din fryser. De måltidene du umiddelbart skal bruke de neste 2-3 dagene setter du i kjøleskap for tining.

Forsiktighet

– Varetransporten inneholder tørris
– Ikke la barn åpne pakken

Når du åpner pakken, vil du finne (2-6 stk) poser med tørris. I de fleste tilfeller er tørrisen gått over i gassform og er tomme, men for din sikkerhet er det viktig at du bruker hansker, gryteklut eller noe annet når du tar ut posene da de kan være veldig kalde. Posene kan kastes i vanlig søppel sortert for plast.

Tilbake